Sosiaalipedagoginen hevostoiminta / hevosavusteiset palvelut

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta keskittyy lapsen ja hevosen väliseen kommunikointiin ja sillä on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia mm. käytöshäiriöihin, itsetuntoon ja vuorovaikutustaitoihin.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta tavoittelee onnistumisia, positiivisia kokemuksia ja mielialan kohottamista. Näin voidaan vahvistaa asiakkaan identiteettiä. Talliyhteisö on tiivis ja kokemus kuulumisesta yhteisöön on usein voimistava kokemus. Ehkäisemme toiminnallamme syrjäytymisestä ja autamme lasta, nuorta ja aikuista saamaan tunteen omasta pärjäämisestään

Heta on kouluttautunut vuonna 2017 Ypäjän hevosopistolla sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ja hevosavusteisen toiminnan täydennyskoulutuksessa ja Pomppiksella on aloiteltu sosiaalipedagogista hevostoimintaa pikku hiljaa.

Hevostoiminnan hinta 50 € / tunti

Pystymme vastaanottamaan yksilö asiakkaita sekä pieniä ryhmiä. Ota reilusti yhteyttä ja jutellaan lisää kuinka Pomppiksen pollet ja puput voivat auttaa sinua, lastasi tai tuttavaasi.